Hoe om te wedden op boksen


Hoe om te wedden op boksen

Boksen: de ultieme uitdaging, onvoorspelbaarheid, fysieke beheersing en die adrenalinestormloop! Boksen is waarschijnlijk één van de meest spannende en onderhoudende sporten om naar te kijken. En wat een betere manier toe te voegen aan de buzz boksen dan wedden op uw favoriete fighter?

Als u nieuw bij de wereld van sport weddenschappen bent, weddenschappen op boksen lijkt misschien ingewikkeld. Maar het is echt niet! Als je een fan boksen scherp en blijven up-to-date met het laatste nieuws en wedstrijden, dan is dat de helft van het huiswerk gedaan. De sleutel tot het plaatsen van een winnende inzet is verblijf mogelijk op de hoogte zodat u kunt kiezen de bokser die waarschijnlijk om te winnen.

Zodra je hebt genomen nota van de gevechten, de kwaliteit en de vorm van de vechter die u steunen, evenals zijn tegenstanders, moet u begrijpen hoe het wedden systeem werkt. Dit artikel geeft u met een kort overzicht van alles wat u moet weten om de beste inzet en zal je helpen brengen je passie voor boksen naar het volgende niveau!

Wedden op boksen is gebaseerd op moneylines die wijzen op een favoriet en een underdog. Andere voorstelweddenschappen omvatten:

Gelijkspel inzet
Over/under ronde inzet
KO / stilstand bet

Om te begrijpen hoe deze inzetten werken, zullen we analyseren quoteringen voor een hypothetische bokswedstrijd. De kansen zijn samengesteld als zij alleen geacht worden te geven u een idee van hoe wedden op boksen werkt:

Shane Mosley-150
Ricky Hatton + 120
Tekenen +1600
Meer dan 7 volledige ronden - 130
Onder 7 volledige ronden - 140
Mosley door KO of stilstand + 230
Hatton door KO of stilstand +260

Met deze handicapweddenschap Mosley is de favoriet op-150 en Hatton is de underdog verwacht te verliezen van de strijd. Vergeet niet - moneylines altijd lijst de persoon verwacht om te winnen met een minteken. Nu,-150 betekent dat als u op Mosley om te winnen wedt, je moet het risico van 150 om te winnen van 100. De manier waarop die dit wordt berekend is dat u voor elke 1,50 die u loon, 1 winnen. Als je op Hatton om te winnen inzet, moet u wager 100 die u zal winnen 120 als hij de wedstrijd wint.

Wedden op een gelijkspel is lastig als vestigt in boksen vrij zeldzaam zijn. Om teleurstelling te voorkomen, zorg ervoor dat je inzet op een draw, alleen wanneer de boksers vrij gelijk zijn. In onze hypothetische wedstrijd, 100 inzetten op een draw zou winnen u 1600 (ervan uitgaande dat de wedstrijd zou eindigen in een gelijkspel).

Als je op over/under rondes inzet, wed u in of de strijd eindigen zal vóór of na de aangegeven bedrag van de rondes (er zijn rondes normaal gesproken 10 tot 11). Dus, als u 100 meer dan 7 volledige rondes wedt, zou u 130 winnen als de wedstrijd wordt voortgezet tot het begin van de 8e ronde. Wanneer het wedden onder 7 volledige rondes, zou u winnen als de strijd voor het einde van ronde 7 gestopt.

Een andere populaire wedden methode is een KO / stilstand bet. Deze methode is vrij eenvoudig - in feite, je inzet op de vechter die volgens u zal winnen door een stilstand of knock-out. Volgens onze theoretische quoteringen, Mosley winnen door knock-out of stopzetting zou u winnen u 230 als u 100 wedt. Ook, zult u verdienen 260 per elke 100 je inzet op Hatton.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...