Radfahren Wetten


Radfahren Wetten

Fietsen wordt steeds meer en meer geloofwaardigheid als een sport om te wedden op aan de grootste gebeurtenis voor omzet de Tour de France wordt jaarlijks in juli gehouden. Uitgevoerd sinds 1903, voor een mengsel van terreinen, dat de Tour de France heeft betrekking op 3600 kms (2.200 km) en lopen over een andere koers elk jaar. De rijder met de laagste totale tijd van de race wordt geacht de winnaar en sinds 1975 is de toonaangevende rider gekroond in de eindfase langs de Champs Elysee.

Uit de vroege 20e eeuw door tot de jaren 1980 had Franse renners op basis een benijdenswaardig record in de race, met Jacques Anquetil winnen vijf tours in de jaren 60. De Belg Eddie Merckx was de eerste superster van de gebeurtenis winnende vijf tours in de vroege jaren 70 tot zijn kroon werd genomen door Bernard Hinault, die ook won een totaal van vijf tours. Spanje's Michael Indurain was de volgende meerdere winnaar, de sterke klimmer landing de tour vijf keer op de sprong in de vroege 90's tot de uiteindelijke kampioen Lance Armstrong stormde naar een record zeven opeenvolgende landstitels aan het begin van de eeuw.

Bookmakers zal bieden prijzen op een aantal markten op de gebeurtenis waaronder Eindwinnaar topsprinter, koning van de bergen en ook op elke fase.

De reizen van Spanje en Italië zijn ook weddenschappen voor evenementen, maar televisie dekking is niet zo intens.

Op de weg als gevolg van de recente resultaten van Team GB, is er een groter aantal markten beschikbaar voor Europese en wereldkampioenschappen en de Olympische spelen als gevolg van de afstanden van de gouden medaille van dergelijke renners als Chris Hoy (Sir), Bradley Wiggins, Victoria Pendleton en Jason Kenny.

1 comment:

  1. I am sure this paragraph has touched all the internet people, its really really nice paragraph on building up new blog.

    top wettquoten mybet

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...