Hoe om te winnen bij sportweddenschappen


Hoe om te winnen bij sportweddenschappen

Hoe gaat uw seizoen? Het maken van de big bucks? Of moet u sommige goede sportweddenschappen advies zodat u kunt eindelijk beginnen met het zien van winst en stoppen met het maken van de bookmakers rijk. Als het de laatste, Lees verder...

Stappen

Weten uw math. De lijn-makers doen, en ze winst maken elk seizoen. U niet van plan te komen vooruit tot vaststelling van-110 voor 100 op een munt flip, en meest sportieve gebeurtenissen zijn net dat. Op plaatsen waar zij likelihoods in termen van kansen (bijvoorbeeld 5 tot 1, wat betekent dat u kunt wint 5 dollar voor elke dollar die u in) niet vertegenwoordigen, zullen ze gewoon doen in termen van geld multiplicatoren. Het betekent in wezen hetzelfde. Als u niet hoe om te vinden van de rand weet, betrouwbaar en bewezen sport handicaps diensten zoals wedden Resource gebruiken.

Weet je sport. Dit is veel minder belangrijk dan stap nummer 1, maar het helpt. Het is te concentreren op de "X-factor" van een sport; dat wil zeggen, is welke mate van willekeurige gekte waarschijnlijk invloed op de uitkomst van een bepaald spel.

Handicap de situatie niet het spel. Dit is wat scheidt de winnaars van de verliezers. Het publiek is er wedden op de mooiste teams en die moet verslaan die gebaseerd op afgelopen overwinningen en verliezen – en zij zijn verliezers. Zoek naar ondergewaardeerde teams op basis van de situatie. Bijvoorbeeld, een goed team hun thuiskomst spel spelen tegen een gehate concurrent die is een favoriet over hen op de weg. U wilt de thuisploeg underdog op deze plek omdat je weet dat ze komen om te spelen.

Inzetten binnen uw bankroll. Dit is wat doodt de meeste spelers. Inzet altijd hetzelfde percentage van uw bankroll spelen op elke wedstrijd (ergens tussen 2% en 6%) set maakt niet uit hoeveel je denkt je net als de inzet dat. Geduld en discipline is erg belangrijk als je wilt slagen in sportweddenschappen. Als u wilt behandelen als een investering sportweddenschappen en lange termijn te winnen, is het sterk aanbevolen dat u lees de artikelen over Money Management en Patiance/Discipline

Tips

Het publiek houdt van favorieten en zij zijn verliezers. Daarom, wed dat meestal underdogs.

Als u niet de tijd om te doen al het werk dat thuis hebt, gebruik een sport handicaps dienst. Maar wees heel voorzichtig omdat 99% van de diensten geld verliezen. Als u een service touting spel van het jaar, spel van de maand, spel van de dag of onwerkelijk winnende percentage, ziet ze dienst, meestal in feite verliezen ze meer van marketeers dan sports handicappers. Vasthouden aan bewezen diensten met een lange track record als wedden bron die behandelt sport wedden als een investering op lange termijn in plaats van te gokken.

Als de regels gewoon worden geduwd, de kansen van $1.87 bestaan. Te profiteren van hen als u weet dat het potentieel van hoe het evenwicht zal tip (dat wil zeggen je weet wat er zal worden meer waarschijnlijk) later op de dag. Nemen die lijn.

Aan de andere kant, kunt je duwen meer geld als je genoeg geld om te duwen (zoals $20), dan kunt u gewoon minder lijnen die tot een inzet van $5 optellen tot $100 krijgen stapelen. Je zal meer geld verliezen als één gebeurtenis niet je weg komen, maar als u wedt gebeurtenissen gedurende het hele weekend (bijv. NFL met NBA), dit is een veiliger oproep.

Vergeet niet dat verwondingen en weersomstandigheden reeds in de lijn en de odds verwerkt hebben. Don't pay attention to dat spul; Stick met handicaps van de situatie. Nog, als u zijn weddenschappen op een kleine sport in uw land (bijv. U bent in de Verenigde Staten wedden op Australian Rules Football), de impact van een belangrijke handel zeer belangrijk aan beide team kan zijn, maar omdat Amerikanen niet de volledige situaties weten kunnen, de regels omhoog kunnen worden gevuld.

In Nieuw-Zeeland is als gevolg van tijdzoneverschillen, het mogelijk om te doen een rollende weddenschap bent u enigszins berooide. De manier waarop die het werkt is dat als er een NBA playoff-wedstrijd die om 12:35 pm (NZT sluit), en je weet dat het resultaat op rond 4 pm komen zal, doen een punten-totaal inzet, dan als je dat wint, een deel van de winsten huis nemen, dan gaat u verder met de latere spellen zoals een Rugby League-match dat 's nachts gebeurt. Dit soort weddenschappen zou voor weekend weddenschappen zelfs beter werken.

U kunt ook meerdere enkele stukjes en geld toe te voegen. Je kunt nooit winnen meer geld dan als alle werd geduwd in een multi-slip, maar het waarborgt u als één regel is geschroefd, je nog steeds geld op degene die je kunt winnen.

Er zijn contrasterende theorieën over het wedden op meerdere gebeurtenissen. Als je gaat door de benadering van de verwachte winsten (dat wil zeggen je wilt winnen $100), kunt u het absolute minimum ($5 in Nieuw-Zeeland tabblad) zetten, vervolgens stapelen de 8-lijnen met 8 verschillende hoofd-aan-heads, dus de kans zou 20,00 dollar. Je verliest minder geld, maar aangezien u zich ongerust maken ongeveer 8 gebeurtenissen als één gebeurtenis niet zoals u geraden is (of als u een gebeurtenis wordt geannuleerd), je verliest de $5.

Waarschuwingen

Verslavend gokken is een ernstig probleem! Hebt u dit probleem moet u om te stoppen met alle vormen van gokken.

Vreemd, verhuisde teams doen goed in alternatieve thuiswedstrijden, ook. New Orleans Hornets deed het goed in Oklahoma City, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor New Orleans Saints. Loopvlak met de nodige voorzichtigheid als Houston Texans thuiswedstrijden elders in 2008 speelt.

Probeer niet te doen een multi op onzekere gebeurtenissen. Daarmee bedoel ik games die worden beïnvloed door weersomstandigheden (bijv. tennis, cricket). Als de wedstrijd is verlaten of uitgesteld, kunt u een volledige terugbetaling als een enkele slip is gedaan, maar niet als je hebt verloren een lijn, kreeg alles anders. U kan krijgen geld voor de regels die u tot nu toe hebben gewonnen als al de rest goede oproepen zijn en terugbetaling van de lijn die is verlaten, maar Controleer zorgvuldig. Een goed voorbeeld is de Houston Texans vs. Baltimore Ravens in de NFL. Die overeenkomen met werd uitgesteld als gevolg van de orkaan Ike en uitgesteld tot November.

Kijken naar de games die u hebt gemaakt een gesprek over kunnen zeer belastend, vooral wanneer een spel is lang, of wanneer u willen comeback wins of comeback verliezen.

Pas op voor lange strepen. De kansen voor het winnende team zal blijven dalen naar $1, maar de dag wanneer de streep wordt uitgelijnd, het kan spell trouble. Bijvoorbeeld: wanneer Houston 22 wedstrijden in een rij en gaan voor 23 te winnen was, de kansen zijn kantelen naar $1,00 op hoofd tot hoofd. Maar dan wanneer de streak knapte was... Dat is een mogelijke optie wanneer de gecombineerde behaalde scores, hoofd begint en zelfs werkelijk duistere kant-weddenschappen zoals "Die scoort de meeste punten" zou kunnen zijn.

Alleen wedden op sport als het is legaal waar u woont en nooit gebruik van een illegale bookie.

Nooit worden te vertrouwen als u kunt samen string een winning streak (in termen van geld). Enorme verstoringen altijd gebeuren.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...