Soorten weddenschappen en Hoe maak ik een weddenschap?

Soorten weddenschappen en Hoe maak ik een weddenschap?
Hoe maak ik een weddenschap?
Eerste, log in met uw login en wachtwoord. Selecteer een of meerdere weddenschappen en gebruik de muis om te klikken op een geschatte uitkomst. Uw inzet wordt vervolgens weergegeven in de geschiedenis van uw weddenschappen. Selecteer vervolgens het type van weddenschap (single, parlay, systeem, ketting of voorwaardelijke weddenschappen) en geef het bedrag dat u wenst om het spel. In de derde en laatste fase, kunt u ten slotte de inzet bevestigen of annuleren. Houd er rekening mee dat onze GTCs niet mogelijk geen inzetten annuleren wanneer ze zijn geplaatst.

Wat zijn de soorten inzetten?
Er zijn vijf verschillende soorten weddenschappen op onze website. Beginnen met een voorspelling, de single bet optie (single), kunt u met twee of meer voorspellingen die kunt u plaatsen parlay weddenschappen, en met drie of meer voorspellingen kunt u plaatsen een "systeem". "Keten" is een combinatie van enkele weddenschappen met inbegrip van gebeurtenissen onafhankelijk van elkaar, en de voorwaardelijke inzet is een weddenschap keten, die uit gewone weddenschappen bestaat (eendraads of parlay).

Wat is een "Single" inzet?
Enkele weddenschap is de eenvoudigste vorm van wedden. U voorspellen een resultaat, geef de gewenste inzet en bevestigen de inzet. Als uw voorspelling correct worden weergegeven, wint je de weddenschap. De scores worden berekend door de kansen te vermenigvuldigen met de inzet.

Wat is een "Parlay" inzet?
Parlay weddenschap is een weddenschap op verschillende onafhankelijke uitkomsten van gebeurtenissen. Om te winnen van een weddenschap Parlay niet een enkel resultaat moet worden verloren (W1, X, W2, enz.). De totale coëfficiënt in Weddenschap Parlay is berekend met behulp van de coëfficiënten van de resultaten te vermenigvuldigen. Het winnende weddenschap Parlay is de som die gelijk is aan de vermenigvuldigde coëfficiënten van die resultaten die zijn opgenomen in de Parlay.

Wat is een "Keten" inzet?
"Keten" is een combinatie van enkele weddenschappen met inbegrip van gebeurtenissen onafhankelijk van elkaar. De som van enkele weddenschap van keten van elk evenement is gelijk aan de som van de keten. De client krijgt een kans om zelfstandig de volgorde van de weddenschappen die zijn opgenomen in de voedselketen en het spel alleen op het eerste evenement van de keten. Dus is het concept van "virtuele rekening van de keten" geïmporteerd. Na de berekening van elke enkele weddenschap opgenomen in de keten dat de som van die account wordt gehaald, dat in eerste instantie gelijk aan de som van de eerste inzet is en de rest som brengt naar de keten rekening. Als een enkele weddenschap van de keten is de berekening van de volgende enkele weddenschap verloren is gemaakt op de veronderstelling van de keten rekening van de betalingsbalans. De klant is het definitieve bedrag van de keten rekening resterende na de berekening van de enkele weddenschappen betaald. Als de som van de account wordt nul - de keten pauzes en wordt beschouwd als verloren.

Wat is een "Systeem" inzet?
Als u drie of meer resultaten op de weddenschap slip hebt ingevoerd, kunt u een systeem weddenschap plaatsen. Het aantal mogelijke systeem weddenschappen, is afhankelijk van het aantal voorspelde resultaten. Afhankelijk van het aantal voorspelde resultaten weergegeven er automatisch die soorten systeem weddenschap die u voor voorspelde gebeurtenissen kiezen kunt. Elke variant heeft dus de hoeveelheid som, dat de minimale inzet is.
Het belangrijkste verschil tussen systeem weddenschappen van parlay weddenschappen is dat om te winnen een systeem weddenschap dat het is niet nodig om te voorspellen van de resultaten. Bijvoorbeeld, wint in het geval van een inzet van 2/3 systeem, die bestaan uit 3 evenementen, in het geval wanneer ten minste twee gebeurtenissen van drie op correct worden voorspeld.

Wat is voorwaardelijke inzet?
Voorwaardelijke weddenschap is een weddenschap keten, die uit gewone weddenschappen (single, parlay bestaat). De bijzonderheid van de weddenschap is dat het bedrag van elke volgende inzet is overgenomen uit het bedrag van de vorige inzetten gewonnen. In voorwaardelijke weddenschappen kan niet worden ingevoegd gebeurtenissen, die zijn opgenomen in de vorige inzetten. Ze winnen volgens de rangschikking, niet rekening houdend met de de gebeurtenissen datum. Als een van de voorwaardelijke weddenschap verliest, wordt alle daarop volgende weddenschappen worden beschouwd als verloren. Voorwaardelijke weddenschappen worden beschouwd als het bedrag van de vorige inzetten gewonnen niet voldoende is voor het maken van de volgende voorwaardelijke weddenschap verloren.
Voorwaardelijke inzet wordt als volgt berekend:
  1. De coëfficiënt van de eerste weddenschap parlay wordt vermenigvuldigd met het bedrag van de inzet 9.01 x 500 = 4505 (het bedrag van de eerste weddenschap gewonnen). Nu wordt het tweede i. e. 500 AMD inzetbedrag verwijderd uit de weddenschap parlay gewonnen.
4505-500 = 4005 (betaalde bedrag)
Als de tweede weddenschap verliest, dan de tweede inzet, die is verwijderd uit het eerste winnende inzet is betaald, in dit geval 4005 AMD.
Als de eerste weddenschap verliest, vervolgens alle volgende weddenschappen worden verloren.
      2.  Als zowel de eerste als de volgende inzetten als gewonnen worden beschouwd, worden alle winsten van de weddenschappen toegevoegd.
  • 9, 74 x 500 = 4870 (winnen van de eerste inzet)
4870 (winnen van de eerste bet) – 1000 (winnen van de tweede weddenschap) = 3870 (betaling van de eerste inzet)
  • 18, 43 x 1000 = 18430 (winnen van de tweede weddenschap) - 2000 AMD (bedrag van de tweede weddenschap) = 16430 (betaling van de tweede inzet)
  • 10, 00 x 2000 = 20000 (winnen van de derde inzet) - 1000 AMD (bedrag van het weer inzet) = 19000 (betaling van de derde inzet)
  • 11, 00 x 1000 = 0 (de weer inzet is verloren)
  • de hele som te betalen is 3870 + 16430 + 19000 = 39300
Alle weddenschappen die zijn gemaakt nadat de vierde inzet is geannuleerd.

Bijlage

Welke weddenschappen kunnen worden gecombineerd tot een weddenschap parlay vormen?
De overgrote meerderheid van de aangeboden weddenschappen kan vrij worden gecombineerd in een parlay. Er zijn echter een paar uitzonderingen, zoals bepaalde formule - 1 weddenschappen die kan alleen als één bets worden geplaatst. Het is de bookmakers die beslissen welke weddenschappen kunnen worden gecombineerd en hun besluit is gebaseerd op diverse factoren, zoals de respectieve game of het evenement. In "Parlay", "Systeem" en "Voorwaardelijke" bets, die het is niet toegestaan om te combineren verschillende uitkomsten, die verwijzen naar dezelfde gebeurtenis.

Hoe werkt LIVE wedden werk?
Onze LIVE weddenschappen houden u in spanning tot de beëindiging van het sportevenement. Honderden fans maken tegelijkertijd inzetten in de modus van real time. De odds weddenschappen zijn dynamische en veranderen afhankelijk van het verloop van het sportevenement. Tegelijkertijd wordt de gedetailleerde informatie, zoals de verstreken tijd, huidige score, hoeveelheid van de getoonde gele en rode kaarten, etc. weergegeven in real time. LIVE weddenschappen zijn niet alleen voor voetbal spelletjes maar ook voor andere, zoals tennis, basketbal, volleybal, ijshockey, handbal, Formule1 sportevenementen, enz.

Is er een limiet op het bedrag van de gegeven weddenschap?
Bij het plaatsen van een weddenschap die u kan worden gesteld dat overschrijdt het bedrag van uw inzet het maximale bedrag. Onze bookmakers hebben ook recht op het definiëren van de minimale en maximale limiet op iedere inzet. U zal worden geïnformeerd over dit direct wanneer u uw inzet plaatst.
Er kunnen verschillende redenen voor het wijzigen van een winnende limiet, bijvoorbeeld, afhankelijk van de vraag en aanbod van een weddenschap. Het maximale bedrag van de limiet kan dus worden verlaagd voor een korte periode van tijd, terwijl onze bookmakers de odds zijn bijgewerkt. Het is meestal mogelijk om dezelfde weddenschap met hogere stakes kort daarna. In de tussentijd echter kunnen de odds ook zijn veranderd.

Wat is de minimale/maximale hoeveelheid van een weddenschap?
Het minimale bedrag van een inzet is 50 Dram. De maximale hoeveelheid één inzet wordt bepaald door de limiet voor de huidige gebeurtenis. In het geval u een weddenschap maken en u ontvangt een bericht dat het bedrag van uw inzet groter is dan het maximale bedrag, verminderen het bedrag van de inzet daarvan in kennis.

Hoe is het mogelijk om de voorspelling uit de coupon door mij gekozen?
Afzonderlijke voorspellingen kunnen worden verwijderd door rechtstreeks op de "x" knop aan de rechterkant van de coupon te klikken.

Ik heb per ongeluk een inzet geplaatst. Wat kan ik doen?
Helaas, volgens de regels zijn wij niet toegestaan om te annuleren weddenschappen wanneer ze zijn geplaatst. Volgens onze regels wordt een weddenschap geacht te worden geplaatst als het wordt weergegeven in uw kansspelrekening in sectie "Inzet geschiedenis". Voordat u de definitieve bevestiging van de weddenschap te maken, kunt u klik op 'x' in de slip inzet en dus niet het plaatsen van de inzet. Echter, zodra u hebt bevestigd de inzet in de coupon uw inzet wordt aanvaard en kan niet meer worden geannuleerd.

Hoe kan ik controleren, of mijn inzet wordt aanvaard?
Zodra u hebt bevestigd de inzet in de coupon door op de knop "Spel", ontvangt u een bevestiging van aanvaarding als de bet heeft geplaatst. Elke met succes geplaatste inzet wordt weergegeven in uw bet account onder "Bet geschiedenis" sectie.

Ik heb wedden op een spel dat is uitgesteld. Wat gebeurt er met mijn inzet?
Als een evenement waarop gewed plaatsvinden zoals gepland, voor een of andere reden mislukt of zonder een officiële score eindigt en niet opnieuw binnen 30 uur gestart wordt, zal de huidige inzet worden berekend met kansen 1. (terugbetaling). Indien u "Parlay", of "Systeem" op zo'n spel de som wedden is ook keerde terug naar uw account.

Het resultaat van mijn weddenschap is nog niet geregeld. Wat is de reden?
Eerst en vooral, gelieve te controleren dat de gedetailleerde weergave van de corresponderende wedden in "Bet geschiedenis" sectie om zeker te zijn dat het evenement waarop gewed reeds heeft plaatsgevonden. Als de gebeurtenis heeft plaatsgevonden en meer dan drie uur zijn verstreken sinds de aankondiging van de resultaten, maar uw inzet is nog steeds niet is berekend, neem contact op met onze klantendienst, wed met vermelding van uw gebruikers-ID en de bijbehorende dat nummer (zoals weergegeven in de gedetailleerde weergave van de inzet). Houd er rekening mee dat soms kunnen er vertragingen in de berekening omdat de resultaten bevestigd moeten worden door de officiële bronnen. In het geval van LIVE weddenschappen, worden weddenschappen berekend in real time aangezien het spel vordert. In bijzondere gevallen, kunnen er vertragingen in de berekening. Bijvoorbeeld, om een correcte berekening kan het herzien van het record van het sportevenement. Het is echter mogelijk pas na het einde van de wedstrijd, want alles in de dienst van LIVE weddenschappen is veel belangrijker.

Het resultaat van mijn weddenschap is onjuist gedefinieerd.
Als je bedenkt, dat er een vergissing op de definitie van het resultaat van uw weddenschap was, contacteer onze klantendienst en geven aan uw gebruikers-ID en het bijbehorende nummer inzet. Als u de toepassing voor een fout op basis van een officiële bron (bijvoorbeeld een link naar de resultaten op de officiële site) bevestigen kunt, stuur ons dan de overeenkomstige aanvullende informatie samen met uw aanvraag.

Waar kan ik resultaten van een concrete spel vinden?
U vindt de resultaten van de voorgestelde sportevenementen in onze "resultaten" sectie of op een officiële website van de federaties/competities.

Waarom worden deze weddenschappen genoemd "Hot"?
"Hot" weddenschappen, weddenschappen op de meest populaire sportevenementen, die in de dichtstbijzijnde uur plaatsvinden zal worden genoemd.

Hoe om verbinding te maken met gebeurtenissen in een spel?
Groepen van gebeurtenissen van een spel, vermeld in ringen onder de nummers 1, 2, 3, enz., kan worden aangesloten op elkaar in gecombineerde weddenschappen (bijvoorbeeld, "Express", "Keten", etc.).
Bijvoorbeeld: de groep "1 X-12 - X 2" kan worden aangesloten met de groep "Vervangingen", "Hoeken", "Handicaps".

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...