Rugby spel wedden op!


Rugby spel wedden op!

De Super 15 rugby league is krachtig evenwichtig aan een scherp mes rand! Bovendien, je moet niet vergeten dat het niet hoe u de competitie starten, maar liever de manier u deze sluit. Deze bepaalt wie wint de trofee en waar het gaat aan het eind. Na een nagel bijten achttien rondes van de Super 15 rugby actie dit jaar, de beste zes rugby teams zijn geselecteerd en de locaties van de wedstrijd voor het komende weekend spelen zelfs offs.

De Stormers duurde het spel door storm en stond op de top van dit seizoen. Inderdaad, ze fungeert als host van de Super 15-Rugby 2012 finale, als ze langs de meest verwachte halve finale in slechts twee weken tijd krijgen. Aan de andere kant, schetste de geweldig Chiefs team dit seizoen op de tweede plaats. Dus hebben deze beide fantastische teams verdiend hun plekken in de halve finale.

Het komende weekend teams die in de zesde plek tot de derde plek zal concurreren met elkaar om te winnen en in aanmerking komen om te spelen tegen de Chiefs en Stormers. Dus zal kruisvaarders en stieren spelen tegen elkaar de halve finale plek te krijgen. Aan de andere kant, zal haaien en rood concurreren om vlek te krijgen voor de halve finale.

Dit is de beste tijd om te wedden op rugby; Er zijn echter factoren en kansen die men overwegen moet voordat springen in dit fantastische rugby wedden. De grootste barrière probeert te volledig begrijpen hoe rugby spelen werkt. Met de Super 15 league halve finale en de daaropvolgende finale net om de hoek is het goed om vertrouwd te raken met een paar basisprincipes. Een eenvoudige wedden strategie bestaat uit een team dat u hoop en voorspellen om te winnen het spel en voer vervolgens dienovereenkomstig te kiezen. Een weddenschap rugby meestal ziet er op deze manier:

Stieren: 11/20 (0.55/1)

Kruisvaarders: 14/10 (1.4/1)

Bijvoorbeeld, als u zin de Bulls tegen kruisvaarders, kunt dan u wedden op hen. Als je R200 op hen, dan het tellen van uw inzet zou een ideale: 110/200. In het geval, zij zijn de winnaars, breng je een snelle winst van R110, die uiteraard hoger dan de R200 inzet is en het in uw bet account krijgt terugbetaald. Echter, aan de andere kant, als de kruisvaarders winnen of als de wedstrijd om een gelijkspel gaat, dan verliest u uw inzet van R200.

Dit is een van de gemakkelijkste weddenschappen op rugby die nieuwkomers begrijpen kunnen, terwijl er anderen zijn zoals de Rugby handicap die u kunt vertrouwd met naarmate u ervaren.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...