Basis van Tennis wedden


Tennis Wedden

Er zijn vele manieren om te wedden op tennis. Voor de toepassing van de meer traditionele vormen van tennis wedden is dat we eerst, dat alles echt zaken onderzoekt wie er wint en wie verliest. Op dat criterium alleen is er een groot aantal opties te onderzoeken wanneer het wedden op de sport. Om de zaken nog meer spannend, dat er zijn een aantal punt spread based wedden variaties die zijn steeds heel populair. Wij elk van deze modellen wedden individueel, tennis zowel de nieuwe als de meer traditionele zal bekijken en wij break down hoe ze werken, hoe ze meestal betalen en dingen om te overwegen bij het plaatsen van uw inzet.

Voordat ik in detail treden over elk soort inzet, is het belangrijk te begrijpen dat met alle tennis wedden, er zijn vele verschillende factoren die invloed op een weddenschappen lijn hebben kunnen. Deze factoren worden beschouwd als door de bookmakers en moeten worden beschouwd door iedereen in de hoop om te winnen consequent op weddenschappen over de sport tennis. Hoe spelers match up historisch, hoe ze hebben gepresteerd individueel op de verscheidenheid van oppervlakken het spel wordt gespeeld op recente verwondingen of prestatieproblemen zijn allemaal factoren die u wanneer berekening van uw kansen overwegen moeten op het winnen van een tennis inzet. Nu zullen we kijken naar de verschillende soorten weddenschappen die meestal worden aangeboden door online bookmakers.

Tennis geld lijnen

Er zijn twee soorten inzet op tennis, wedden dat het populairst zijn. Een van hen is wedden op individuele matchups. Als u wilt om te wedden op een individuele tenniswedstrijd, wordt de lijn voor dit type van weddenschap grotendeels bepaald door de speler ranking systeem, afgezien van andere overwegingen. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je hebt Roger Federer in een wedstrijd tegen een speler gerangschikt op zeggen 93rd in de wereld. Het is zeer redelijk te veronderstellen dat Roger Federer deze wedstrijd wint. Zeker zijn de kans overweldigend in zijn gunst.

De lijn voor deze wedstrijd zou weerspiegelen die kans dienovereenkomstig. Als u zou $500 plaats op Federer om de wedstrijd te winnen, uw uitbetaling voor een overwinning Federer mogelijk ongeveer $10. Aan de andere kant, zou kunnen een inzet die wordt geplaatst op de 93e gerangschikte speler om te winnen opleveren 35 tot 40 keer het bedrag van je als de speler weten te trekken uit de onwaarschijnlijke verstoren. Om te verduidelijken, laten we een voorbeeld gebruiken. We zullen zeggen de regel voor deze wedstrijd als volgt wordt vermeld: Roger Federer-5000 / 93e gerangschikt speler +3500 of Roger Federer 1.02 / 93e gerangschikt speler 36. In dit voorbeeld een $500 op Federer weddenschap $10 op een overwinning zou opleveren maar een inzet van $100 op de 93e gerangschikte speler zou opleveren ongeveer $3500.

Inzet om te winnen

Een van de meest populaire inzetten in het tennis is "weddenschappen om te winnen" of weddenschappen op de winnaar van een volledige evenement. De meerderheid van dit soort inzet worden geplaatst tijdens de Grand Slam evenementen; de Australische, VS en Frans opent en Wimbledon. Maar aangezien er een groot aantal kleinere evenementen gedurende een tennisseizoen, er zijn volop mogelijkheden om dit soort weddenschap het hele jaar door. Afhankelijk van de kansen van de speler die u kiest, dit model kan heel winstgevend zijn.

Verschillende extra varianten van het model "bet om te winnen" zijn ook beschikbaar. Een "veld bet" is een van die opties en er zijn voor- en nadelen aan dit type van weddenschap. Het voordeel is dat, zoals het veld term impliceert, u zijn weddenschappen op een verspreiding van spelers, een van wie u kan winnen. Het nadeel is dat de uitbetaling vergelijkbaar is met een individuele wedstrijd plukken de favoriet om te winnen weddenschappen.

Een andere meer lucratieve variatie van het model "bet om te winnen" is futures weddenschappen op de vier Grand Slam gebeurtenissen. Dit kan een aardige bet zijn vooral omdat als u kies een speler ruim voor het evenement en ze toevallig heet net voorafgaand aan het evenement dat u wedt op, u niet de dupe worden de onvermijdelijke verschuiving in de odds kwetsen uw potentiële winnende percentage.

Instellen wedden

Als u wilt afzien van het traditionele conventies van het tennis wedden en probeer iets relatief nieuws, een van de meest populaire 'nieuwe' manier van weddenschappen op tenniswedstrijden is 'Stel wedden'. Zoals de naam al impliceert, je inzet over de resultaten van een enkele wedstrijd op de criteria van de set verspreid van de eindscore en als klopt uw weddenschap winnen. Bijvoorbeeld, kunt u de lay-kansen, en redelijk zo, dat de uiteindelijke score van ons voorbeeld hierboven zou kunnen overeenkomen met worden Federer 3-0. Als dat is inderdaad de eindscore, wint u.

'Set betting' kunnen een zeer mooie weddenschap, als u weet wat u doet. Als u zoeken vindt rond vele malen u enkele zeer mooie kansen op een set inzet. De reden hiervoor is dat er een heleboel kansen schommelingen in vergelijking met de standaard handicapweddenschap wedstrijden en ondervindt bij veel bookmakers getrouw bepalen odds die gunstig voor hen zijn. Dit scenario profiteert u echt wanneer je kunt het vinden.

Handicap wedden

Er zijn ook een aantal handicap-weddenschappen die kan online worden gevonden. Bijvoorbeeld, die kon u inzet op een speler in een match te winnen of verliezen op minimaal 1,5 of 1,5 ingesteld. Bovendien kan u de dezelfde wedstrijd weddenschap bij +7.5 games of-7.5 spelen. Dezelfde die geldt voor "set betting" kan worden gezegd van handicap weddenschappen in tennis.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...