Hoe naar Winnen bij Golf Wedden


Hoe naar Winnen bij Golf Wedden

De kansen bieden voor sommige spelers om te winnen van de competitie zijn meestal vrij groot of zo lijkt, maar je moet Houd er rekening mee dat de meeste toernooien 156 spelers aan het begin van de wedstrijden, hebben dus het is zeer grote kansen van het kiezen van de werkelijke winnaar.

Zo hoe kunt u het verhogen van de mogelijkheid van het kiezen van de winnaar in uw voordeel?

U kunt beginnen door het verwijderen van een persoon over de kansen van 150/1. Tijdens het seizoen zal er een aantal wedstrijden gewonnen door spelers grote prijzen, maar het zelden ooit gebeurt en het is de moeite waard een speler meer dan 150/1 discontering.

Dit moet u alleen verlaten met ongeveer een derde van de overblijvende spelers te overwegen, meestal rond 40 + niveau.

Je moet dan kijken als u wilt beginnen met het onderzoek de vorm van de overgebleven spelers. De twee PGA golf sites hebben een heleboel speler en competitie statistieken beschikbaar en ze zijn een cruciale bron voor iedereen die wil een weddenschap op een golfcompetitie hebben.

Als een golfer uit vorm en nooit de cut in zijn laatste twee of drie wedstrijden gemaakt heeft, is het nuttig om uit te houden van back-ups maken hem totdat hij keert terug naar zijn normale vorm alvorens een cash op hem. Dat zal waarschijnlijk verminderen de grootte van het veld door een ander 5 of 6 spelers.

Je moet dan kijken voor spelers met een eerdere goede vorm over de cursus of van een opleiding die identiek is in de lay-out. Op dezelfde manier moet elke golfer die voorheen goed in de competitie in de afgelopen jaren heeft gedaan worden beschouwd.

Spelers die worden momenteel in een uitstekend uitgevoerd van formulier moeten ook opgenomen worden in uw berekeningen van mogelijke kampioenen en moeten worden op uw short list.

Tot slot kijken naar een verscheidenheid aan elke speler met redelijke vorm, speelt goed op de cursus en een vorige toernooi bij deze cursus heeft gewonnen. Dit moet aanzienlijk beperken op het gebied van mogelijke spelers te overwegen.

Het is belangrijk op te merken dat veel van de bookmakers bieden pay-outs op de eerste vier of vijf geplaatste spelers. Dus elke manier wedden winstgevend vooral als uw definitieve selectie groot is kan zijn een grote prijs.

Zodra u hebt gekozen de speler (s) die je denkt dat een redelijke mogelijkheid om te winnen hebben of wordt gebracht, Bekijk al van de online bookmakers om te ontdekken de beste kansen beschikbaar.

Er is een heleboel gokken odds vergelijkingssites die u kunt gebruiken en ziet u in één oogopslag de bookmaker dat de beste prijzen van uw selectie biedt.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...