Honkbal Wedden


Honkbal Wedden

Honkbal weddenschappen kunnen zeker interessant zijn, en er zijn meerdere manieren die u vinden zult dat u hebt de optie om te wedden op honkbal op meerdere manieren ook. Vandaag we niet alleen gaan om te kijken naar de verschillende honkbal wedden van opties en breken ze neer meer diepgaande, maar we zijn ook gaan geven enkele tips en strategie om ervoor te zorgen dat u voortdurend de beste weddenschappen mogelijk maken en dat je ook een winstgevende honkbal gokker kan worden. Zoals u zich voorstellen kunt, de meest populaire baseball league om te wedden op die er moet zijn Major League Baseball, maar er zijn een paar verschillende competities daar voor u om te wedden op.

Regel uitvoeren

De run line werkt anders dan weddenschappen zoals het punt verspreiden in voetbal en basketbal. U gaat te vinden dat in plaats van de run line op weg naar een team die een favoriet is, het voortdurend op 1,5 zal blijven, en de kans met de inzet gaan bewegen. Dus bijvoorbeeld, als een team een grote favoriet is, hen weddenschappen te winnen rechtstreeks kan worden rond-200, en wedden hen 1,5 loopt kon uiteindelijk op-130 of-140. Hetzelfde kan worden gezegd voor underdogs afhankelijk van hoe zwaar van underdogs die ze zijn. Deze weddenschap is een zware dobber Bel soms, en ik zou niet aanraden mits aangezien een team wordt verwacht om te winnen dat zij door meer dan één winnen zal. Er zijn veel nauwe games in honkbal en een een run overwinning voor een team gebeurt veel vaker dan je zou verwachten.

Geld lijn

Een team van weddenschappen op de geld-lijn is gewoon een rechte weddenschap. U gaat nemen een van de twee teams om de regelrechte spel te winnen, en de kans op deze inzet gaan afhangen van wie de favoriet is en hoe zwaar van een favoriete ze zijn. Bijvoorbeeld, kon u favorieten op de regel geld hebben kansen die vrij groot krijgen kunnen, vooral als de pitching match-up een enorme mismatch unidirectioneel of andere is zien. Wedden op de geld-regel is een populaire optie voor parlays in honkbal, maar ook als je het gevoel dat de underdog in het spel kunnen trekken uit de streek zo kunt u profiteren van enkele grote kansen op hen.

Eerste vijf Innings inzet

Dit is een beetje dat is een interessante optie voor honkbal gokkers, vooral als je merkt dat je niet vertrouwen de werpers opluchting voor een team. Zeggen dat een team heeft hun beste werper gaan, en u niet zeker weet dat ze kunnen winnen van het spel, maar denk dat de werper ze de leiding door de eerste vijf innings houden kunt. In deze situatie kunt u een inzet plaatst op een team om te winnen van de eerste vijf innings van het spel, en dat alles moet gebeuren voor u om te winnen dat uw inzet is voor het team dat de leiding na vijf innings.

Totale inzet

De totale inzet in honkbal zal beschikken over een aantal punten die af van meerdere factoren hangt. Het gaat om op te nemen of werpers hebben goed, pitching hoe goed de teams zijn raken, en teams verdediging ook. De totale inzet een goede beetje kunt verplaatsen, en als u het onderzoek om te zoeken naar sterke hoeken doet op de totale inzet dan je zou kunnen sommige sterke kijken weddenschappen hier.

Prop inzetten

Prop inzetten in honkbal kunnen functie sommige zeer goede opties. Hoewel prop inzetten in honkbal niet bijna zo populair als ze in andere sporten zoals voetbal of basketbal zijn, zijn de opties er nog steeds. De prop inzetten in honkbal gaan echt betrekking hebben op hoe goed werpers gaan doen, of als er zullen zijn home-runs in specifieke innings tijdens het spel zo goed. Sommige sites geeft ook de kans om te wedden op hoeveel raakt dat een specifieke speler zal hebben. Dit kunnen sommige onderzoek of goede hoeken nemen om te vinden van de beste weddenschappen, maar als je dat doet dan prop inzetten zijn solide.

Futures weddenschappen

Futures weddenschappen in honkbal zijn precies wat je zou denken. U heeft de mogelijkheid om te wedden op een team om te winnen de World Series, wint de Amerikaanse of National League, of soms hebt u zelfs de optie om te wedden op een team om te winnen van hun divisie. De kansen zijn zal variëren vrij een beetje door team, maar als u een goede slaper vinden kunt voor een futures inzetten, of zelfs alleen maar heb een goed gevoel over een team dan u moet springen over hen met een futures-inzet. Futures weddenschappen kunnen niet uitbetaald tot na het seizoen kan, maar de uitbetaling het wachten waard.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...